Energy Switch wil starters en professionals helpen bij een switch in loopbaan naar de energietransitie professional van morgen. Dit doen wij door aanbod van (beschikbare) opleidingen inzichtelijk te maken, in samenwerking met partners opleidingsaanbod te ontwikkelen of professionals op andere wijze te empoweren.

Daarnaast participeren wij met onze partners in events zoals Women in Energy om meer bewustwording te creëren over de mogelijkheden van werk in de energietransitie.

In deze speciale versie van Women in Energy organiseren wij de sessie “Energy Transition Myth busters” waarin we hardnekkige onwaarheden over de energietransitie en energiebronnen voor eens en altijd uit de wereld helpen.

Energy Switch Zuid-Holland is een deelakkoord onder de Human Capital Agenda van de Economic Board Zuid-Holland. Aan het project zijn 20 partners verbonden. Het project wordt gecoördineerd door de TU Delft Extension School.

Meer weten over Energy Switch? Klik hier.

Koop je ticket voor Women in Energy op vrijdag 13 september hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *