Graag stellen we je voor aan onze Women in Energy-partner Windkracht 5. Zij zullen op 17 november een workshop verzorgen.

Wie is Windkracht 5 en wat doen wij?

Windkracht 5 draagt bij aan de versnelling van de (energie)transitie door projecten te realiseren die een duurzame impact hebben binnen organisaties. Wij kennen verschillende organisaties (binnen en buiten de energiesector) en verbinden deze met elkaar. Bovendien geloven wij er sterk in dat als er goed samengewerkt wordt tussen mensen in organisaties dat er veel mogelijk is. Met een combinatie van bestuurlijke ervaring, technische kennis en operationele slagkracht brengen wij beweging in organisaties. Op deze manier dragen we bij aan een betere wereld. Bij Windkracht 5 geloven wij dat ieder talent uniek is. Om het tot volle bloei te laten komen zijn persoonlijke aandacht en vrijheid om het te ontplooien nodig. Daarom investeren we bij Windkracht 5 iedere dag in een sterk inclusieve organisatie waarbinnen iedereen 100% zichzelf kan zijn en vanuit zijn of haar eigen kracht kan werken en ontwikkelen. Want voor excellentie bestaat geen blueprint! Met de senioriteit van Windkracht 5 lukt het ons om complexe opdrachten uit te voeren voor bedrijven in de (energie) transitie. Wij hebben op deze manier al veel voorbeelden van talentvolle vrouwen die prachtige rollen hebben vervuld namens Windkracht 5. Daarmee hebben we organisaties blijvend veranderd, onherstelbare vooruitgang noemen we dat.

Ben jij benieuwd naar onze ervaringen en wordt het tijd om zelf door te stomen of juist om het roer om te gooien, kom dan naar de workshop!

Wat kan je verwachten tijdens Women in Energy?

Windkracht 5 zal in een workshop vertellen hoe zij haar bijdrage aan de energie transitie levert. We geven onze visie op het belang  van vrouwen bij onze klanten en nodigen  je uit om mee te praten. Om de transitie succesvol te laten slagen zijn vrouwen hard nodig. En tegelijkertijd is het niet altijd zo eenvoudig. Een traditionele sector wil vaak traditioneel advies. Dat hebben we niet en willen we ook niet. We breken hier steeds vaker doorheen door vast te houden aan onze kandidaat voor de rol en de naam die we beginnen op te bouwen. Wat kunnen we nog meer doen? Wat is jouw ervaring? We doen graag een beroep op alle kennis die er tijdens dit event aanwezig is. Het is onze tijd en we gaan de plek innemen die we verdienen. Help je mee?   

Heb jij al een ticket en wil je graag mee doen aan de workshop? Je kan je aanmelden via de netwerk-app. Hier krijg je binnenkort een uitnodiging voor.

One Reply to “WIE 2023 partner: Windkracht 5”

  1. Hola! I’ve been following your site for a while now and finally got the courage to go ahead
    and give you a shout out from Dallas Tx!
    Just wanted to mention keep up the excellent work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *